Wie zijn wij?

Hoi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina om erachter te komen wie er zich achter dit blog bevinden. Het team achter blog.imhnederland.nl bestaat uit een paar vaste bloggers en een aantal gastbloggers die eens in de paar maanden een artikel voor IMH Nederland schrijven. Hieronder leer je ieder een beetje beter kennen.

Het team

Blogger
 Mijn naam is Zillah Holtkamp, moeder van twee vrolijke meiden. Zij zorgen dat elke dag een verrassingseffect heeft, want sinds ik moeder ben loopt niets meer zoals ik vooraf plan :-). Daarnaast werk ik als kinderpsycholoog, waardoor ik gelukkig merk dat ik niet de enige moeder ben die met van alles worstelt. In mijn blogs mix ik mijn ervaring als moeder met de kennis vanuit mijn werk en hopelijk geeft dit wat inspiratie bij de grote ontdekkingstocht van het ouderschap.
 Blogger
Mijn naam is Diane Kokkeler. Ik woon samen met mijn man en onze zoon. Als moeder en coach vind ik het leuk om verhalen te delen. Ik ben positief, nieuwsgierig en ik heb een groot inlevingsvermogen. Na jarenlang als coach te hebben gewerkt, ben ik gestart met DIKOcoaching waarbij ik mij richt op het begeleiden van kinderen en hun ouders bij allerlei vraagstukken. Een van de methodes die ik gebruik is kindertolken. Dit houdt in dat je het gedrag van je kind vertaalt naar jou als opvoeder. Het helpt het kind én het helpt jou als ouder.
Blogger
Hoi! Ik ben Anouk en wat leuk dat je mijn blogs leest. Ik ben projectleider bij IMH Nederland, dit doe ik nu ruim een jaar met veel plezier. Ik ben me daarnaast aan het specialiseren in Infant Mental Health. In mijn vrije tijd hou ik van veel gezelligheid en vind ik het heerlijk om buiten te zijn.
Gastblogger
Mijn naam is Demi Siemerink, ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met mijn laatste studiejaar van de opleiding Pedagogiek. Mijn afstudeeropdracht mag ik uitvoeren bij IMH- Twente, wat ik erg leuk vind. Ik doe onderzoek naar ouderbegeleiding voor ouders van een kind met een beperking. In september 2019 wens ik te starten aan de opleiding Orthopedagogiek in Utrecht. Daarnaast werk ik bij een dagbehandeling voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand en bied ik begeleiding aan een kindje met hechtingsproblematiek in de thuissituatie. Ik heb een enorm grote passie voor jonge kinderen en haal veel energie uit mijn werk. De komende tijd zal ik een aantal gastblogs schrijven voor IMH- Twente die te maken hebben met de zorg rondom het jonge kind vanuit verschillende ervaringen vanuit mijn werkveld.
Gastblogger
Mijn naam is Vera Herbrink en ik ben 21 jaar . Vanaf september 2018 tot en met januari 2019 heb ik mijn afstudeeronderzoek binnen IMH Twente mogen doen. In juni hoop ik af te studeren aan de opleiding HBO Pedagogiek op Hogeschool Windesheim te Zwolle. Naast mijn studie ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker bij Prokino Kinderopvang en Zorg. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
error: Content mag niet gekopieerd worden!