Ons team

Afbeelding een dag uit het leven van

Hoi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina om erachter te komen wie er zich achter dit blog bevinden. Het team achter blog.imhnederland.nl bestaat uit een paar vaste bloggers, die allen werkzaam zijn in de jonge kind zorg. Ons doel is om betrouwbare informatie over de ontwikkeling & opvoeding van baby’s en jonge kinderen via ervaringsverhalen te delen. We zijn gekoppeld aan een groter platform, IMH Nederland waar je als ouders professionele informatie online kan vinden.

Hieronder leer je ieder een beetje beter kennen.

Zillah Holtkamp

Mijn naam is Zillah Holtkamp, moeder van twee vrolijke meiden. Zij zorgen dat elke dag een verrassingseffect heeft, want sinds ik moeder ben loopt niets meer zoals ik vooraf plan :-). Daarnaast werk ik als Infant Mental Health-specialist/psycholoog en heb ik een eigen platform IMH Nederland. Mijn werk laat mij gelukkig zien dat ik niet de enige moeder ben die met van alles worstelt. In mijn blogs mix ik mijn ervaring als moeder met de kennis vanuit mijn werk en hopelijk geeft dit wat inspiratie bij de grote ontdekkingstocht van het ouderschap.

Anouk van Vossen

Hoi! Ik ben Anouk en wat leuk dat je mijn blogs leest. Ik ben managementtrainee in de zorg en ben projectleider bij IMH Nederland. Ik ben me daarnaast aan het specialiseren op Infant Mental Health. Het is voor mij belangrijk om goed te luisteren en te kijken naar wat ouders nodig hebben. Dat is niet altijd vanzelfsprekend in de zorg, want vaak zie ik dat teams vast zitten in regeltjes en dat er vergeten wordt welke drempel ouders over moeten om hulp te moeten vragen. Dat kan anders en daar zet ik mij voor in! In mijn vrije tijd houd ik van veel gezelligheid en vind ik het heerlijk om buiten te zijn.

Diane Kokkeler

Mijn naam is Diane Kokkeler. Ik woon samen met mijn man en onze zoon. Als moeder en coach vind ik het leuk om verhalen te delen. Ik ben positief, nieuwsgierig en ik heb een groot inlevingsvermogen. Na jarenlang als coach te hebben gewerkt, ben ik gestart met DIKOcoaching waarbij ik mij richt op het begeleiden van kinderen en hun ouders bij allerlei vraagstukken. Een van de methodes die ik gebruik is kindertolken. Dit houdt in dat je het gedrag van je kind vertaalt naar jou als opvoeder. Het helpt het kind én het helpt jou als ouder.

Nanniek Bijen

Mijn naam is Nanniek Bijen. Ik ben orthopedagoog bij het Expertisecentrum Jonge Kind en binnen een schoolsamenwerkingsverband. Vanuit het Expertisecentrum Jonge Kind ben ik, samen met mijn collega’s, verbonden aan elk kinderdagverblijf, elke peuterspeelschool en elke gastouder in de gemeente Hengelo. Mijn kennis en ervaring heb ik opgedaan als leerkracht, intern begeleider en bouwcoördinator binnen basisscholen. Onlangs ben ik gestart met de opleiding tot Infant Mental Health consulent.

Marielle Oosterbroek

Mijn naam is Marielle Oosterbroek-Bosch. Ik ben coordinator bij KiECON (Kinderexpertisecentrum Oost Nederland). Daarnaast werk ik als begeleider op een Kinderdagcentrum, met kinderen met een ernstige meervoudige beperking. Ik besef me daardoor des te meer dat het voor veel gezinnen niet vanzelfsprekend is dat de boel thuis rustig door draait en kinderen zich gezond ontwikkelen.

Anne Vink

Mijn naam is Anne Vink. Sinds begin 2019 ben ik de trotse moeder van een dochter. Samen met mijn vriend genieten we elke dag van haar en verbazen we ons over hoe snel haar ontwikkeling gaat. Al jaren werk ik als orthopedagoog en inmiddels ook als GZ-psycholoog binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie (waaronder ook KiECON). Hier werk ik onder andere met jonge kinderen en hun ouders en verzorgers. Binnen het jonge kind team op mijn werkplek werken we samen met allerlei disciplines om de zorg voor jongere kinderen zo goed mogelijk vorm te geven en positieve ontwikkeling te stimuleren.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
error: Content mag niet gekopieerd worden!

Notice: Undefined index: prnt_scr_msg in /home/imhneder/domains/imhnederland.nl/private_html/blog/wp-content/plugins/wp-content-copy-protector/preventer-index.php on line 171